Leuk dat je onze website hebt bezocht. We waarderen elke bezoeker en hopen ook jou geholpen te hebben. Heb je gevonden wat je zocht bij ons? Daar zijn we blij mee, daar doen we het namelijk voor. Aan onze berekeningen zijn echter geen rechten te ontleden. Wat bedoelen we daar mee? We bedoelen dan dat we graag berekeningen voor je verzorgen met onze website, maar dat het altijd een indicatie moet zijn. Je bent zelf het beste in staat de brekening met de juiste cijfers te maken. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor enige berekening vanaf onze website die niet de gewenste uitkomst heeft, of die zelfs een verkeerde uitkomst (lijkt) te hebben. Wij hebben ons best gedaan onze software zo te programmeren dan fouten in de berekening tot een minimum beperkt worden. Toch kan het zijn dat de uitkomst niet (helemaal) juist is. Wij accepteren hier geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor.

Beschikbaarheid

Voor onze website maken wij gebruik van een hoster die niet in ons eigen beheer is. Het kan dan dus ook voorkomen dat onze website niet bereikbaar is op bepaalde momenten. Deze momenten zijn incidenteel en kunnen ons niet aangerekend worden. Wij doen ons best om de website continue beschikbaar te houden, maar zijn hierin afhankelijk van onze hoster. Aansprakelijkheid op beschikbaarheid verwerpen wij dan ook uitdrukkelijk.

Nauwkeurigheid, aanvullingen en meer

Onze rente bereken scripts werken zeer nauwkeurig, maar zoals eerder aangegeven kunnen wij niet aansprakelijk gehouden worden voor a) de werking van de scripts en b) de (juiste) uitkomst van de scripts. Wij doen alles wat in onze macht ligt om de scripts te onderhouden zodat de best mogelijke uitkomsten beschikbaar zijn. Mocht je constateren dat wij een foutief script aanbieden dan horen wij dat graag van jou als bezoeker. Je kunt hier contact over opnemen via onze contact pagina. We zullen elke vraag en/of constatering over onze website met de juiste prioriteit behandelen. Heb je zelf nog een leuke, interessante of waardevolle aanvulling op onze website dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen via de contact pagina. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen dat onze diensten goed en up-to-date blijven werken.


©2016 - Rente-berekenen.nl - Hoe kun je de rente berekenen van een lening of hypotheek? Wij leggen dat uit. | Download | Partners | Over ons | Contact | Disclaimer